IZDELAVA SPLETNIH STRANI - KAJ VAM NUDIMO?

Pomoč pri pripravi besedil

Ni nam vseeno za vaša besedila!

Od njih je v veliki meri odvisen uspeh vaše spletne strani na internetu.

Ste pri drugih izdelovalcih spletnih strani pri pripravi besedil prepuščeni na milost in nemilost? Pri nas se vam to ne bo zgodilo! Od besedil je odvisno, kakšen odziv boste imeli s spletno stranjo. Zato aktivno sodelujemo pri nastanku in pripravi tekstov za vašo spletno stran.

pisanje besedil

  • slovnično pravilna: poskrbimo za lektoriranje besedil

  • besedila bomo razdelili na krajše odstavke, tako bodo bolj berljiva in obiskovalci bodo lažje našli točno tiste informacije, ki jih zanimajo

  • opremili jih bomo z udarnimi naslovi in podnaslovi, ki bodo vaše obiskovalce zadržali na spletni strani in jih zvabili v branje

  • v besedilih bomo izpostavili koristi in prednosti vaše ponudbe - na tak način bodo besedila privljačnejša, vaša ponudba pa bolj mikavna

  • besedila bomo pripravili tako, da bodo razumljiva tudi navadnemu, povprečnemu obiskovalcu, ki ni strokovnjak na vašem področju

  • besedila morajo vzbuditi željo po nakupu in zahtevati odziv od kupca.

  • ker bo vaša stran uvrščena visoko v iskalnikih, je potrebno pri pripravi besedil upoštevati tudi ta vidik (pravilno razmerje ključnih besed)

Z našo pomočjo do berljivih in privlačnih besedil!

Za nami je več kot 60 spletnih projektov. Pri večini od njih smo aktivno sodelovali tudi pri nastanku besedil. Poskrbeli bomo, da bodo vaša besedila:

 

Kako pripraviti besedila za spletno stran?

Ste vedeli, da je branje na zaslonu vsaj 30 % težje, kot tisto preko papirja. Zato dolga besedila razbijemo na krajše odstavke, ločene s podnaslovi. Besedila spletnih strani naj bodo vsaj za polovico krajša od besedil na papirju.

Besedilo, razdeljeno na enote (odstavke) olajša obiskovalcu branje, saj ga podnaslovi vodijo in lahko hitro pride do točno tistih informacij, ki ga zanimajo. Tako mu ni potrebno brati celih internetnih strani - navsezadnje tudi nima časa.

Imamo samo nekaj sekund, da obiskovalca zadržimo na spletni strani!

Ko iščemo določene informacije na internetu, pregledujemo večje število različnih spletnih strani. Naš čas je omejen, hkrati pa želimo pregledati čimveč različnih ponudnikov. Spletne strani pregledujemo podobno, kot časopis. Preletimo naslove, podnaslove in uvodni tekst.

Kako pomembni so naslovi in podnaslovi?

Naslovi, podnaslovi in uvodni tekst so trije elementi, ki morajo vašemu obiskovalcu v nekaj sekundah dati odgovor, ali se splača ostati na vaši strani ali pa bo zapustil stran in odšel iskat informacije drugam. Če še prebirate neše besedilo, je velika verjetnost, da smo vas prav z naslovi in podnaslovi zvabili v branje. To bomo storili tudi na vaši spletni strani. Suhoparne in dolgočasne naslove spreminjamo v udarna sporočila, ki vabijo uporabnike v nadaljne branje.

Ste strokovnjak. Vaše stranke pa niso!

Vi ste strokovnjak na svojem področju. Vendar vaše stranke niso! To je pomemben vidik priprave besedil. V svoji dejavnosti delate leta in leta ter težko vidite svojo ponudbo na način, kot jo vidijo navadne stranke. Stvari, ki se vam kot strokovnjaku zdijo samoumevne, kupcu niso jasne ali pa jih vidi v čisto drugačni luči. Zato je zelo pomembno, da se spustimo na enak nivo razumevanja, kot ga ima naša stranka. Ponudimo mu informacije, ki se nam zdijo še tako logične in preproste.

Pri pisanju besedil uporabljamo besede in izraze, ki so razumljive tudi navadnemu človeku. Obiskovalec vaše spletne strani se mora ob branju besedil počutiti prijetno, domače. Vsebina mora biti razumljiva in jasna ter povprečnemu uporabniku ne sme zbujati nelagodja.

Koristi ali lastnosti - bistvena razlika!

Klasična marketinška napaka spletnih strani. Večina besedil na internetu opisuje samo lastnosti izdelka ali storitve. Ampak vaše potencialne stranke zanima, kakšno korist bodo imeli od vašega produkta. Kateri problem jim boste pomagali odpraviti.

Umetnost pisanja besedil je, da lastnosti spremenimo v koristi. Za tako pisanje je potrebno malo izkušenj in kilometrine, a ne skrbite: to za vas naredimo mi! Tudi v naslove in podnaslove vključimo sporočila, ki vsebujejo koristi za vaše bodoče stranke. Zagotavljamo vam precej večji odziv.

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti