IZDELAVA SPLETNIH STRANI - STE V DVOMIH, KOGA IZBRATI?

Ste v dvomih, koga izbrati?

Ste v dvomih, koga izbrati za izdelavo spletne strani? Se vam zdijo ponudbe podjetij zelo podobne in iščete samo najugodejšo ceno?

Verjetno ste tudi vi pregledali kar nekaj ponudb podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani. Po vsem tem pa vam je še manj jasno, koga izbrati. Ponavadi na koncu vsi iščejo podjetje, ki bo naredilo "lepo stran" po ugodni ceni.

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri izvajalca?  

Zagotovo nismo edino podjetje, kjer boste dobili kvalitetno storitev. Kar nekaj podjetij dela dobre in kvalitetne strani. Ni pa vseeno, koliko boste plačali za to in predvsem, kaj boste dobili za določeno ceno. Želimo vas opozoriti na stvari, ki so ključne pri izdelavi spletne strani in vam jih mogoče drugje ne bodo povedali.

 • Visoke uvrstitve v iskalnikih - optimizacija spletne strani
  Od vaših uvrstitev v iskalnikih je odvisen uspeh vaše spletne strani. Zato je ena ključnih odločitev, komu boste zaupali izdelavo, prav optimizacija. Če boste pregledali spletne strani podjetij, ki izdelujejo spletne strani, boste pri večini našli tudi ponudbo za optimizacijo strani. Če pa boste pregledali njihove reference, boste kaj hitro ugotovili, da njihove strani ne zasedajo visokih mest v iskalnikih. Ko boste torej iskali ponudnika, se najprej prepričajte, kako dobro so uvrščene njihove strani v iskalnikih. Mi uvrstitve naših strank redno objavljamo in niso skrivnost. Preverite jih in se prepričajte sami.

 • Pri nas dobite oblikovanje logotipa - in to brezplačno!
  Te ponudbe ne boste dobili nikjer drugje. V ceno spletne strani smo vključili oblikovanje logotipa, saj lahko le z urejeno in skladno podobo naredite vtis na vaše bodoče stranke. In prvi vtis je najpomembnejši, kajne?!

 • Besedila so zelo pomembna - ali jih znate pisati?
  Dalj časa smo opažali, da prav besedila delajo največ težav našim strankam. Navsezadnje ste strokovnjak na svojem področju, ne pa marketinški ekspert za pisanj besedil. V tem cenovnem rangu, kjer ponujamo izdelavo spletne strani, se ne bo nobeno podjetje v taki meri ukvarjalo z vašimi besedili, kot se bomo mi. Če se sploh bo. Od besedil je odvisno, ali boste uspeli vašega obiskovalca spremeniti v kupca. Pri nas je ta storitev vključena v osnovno ceno.

 • Dizajn strani je pomemben. Prepustite ga oblikovalcem!
  Se vam včasih zdi, da so spletne strani tako podobne ena drugi? Veliko podjetij, ki izdeluje spletne strani, so strokovnjaki za spletne rešitve. Nikoli pa niso imeli opravka z oblikovanjem. Zato marsikatero podjetje išče poceni in hitre rešitve. Kupijo v tujini narejen predloge (template), ki jih nato predelujejo. Zato se lahko zgodi, da bo tudi vaša spletne stran silno podobna kakšni drugi.

  V našem podjetju smo se pred izdelavo strani kar 10 let ukvarjali z grafičnim oblikovanjem. Oglejte si našo spletno stran in tiskovine, ki smo jih ustvarili v tem času.. V oblikovanju smo domači in imamo izkušnje. To nas v veliki meri loči od povprečnih spletnih podjetij. Pri nas dobite uniikatno oblikovanje. In za vsako stranko se maksimalno potrudimo.

Imate vprašanja v zvezi z izdelavo spletne strani?

Kontaktirajte nas, z veseljem vam bomo svetovali in vam predlagali najprimernejšo rešitev: Brez obveznosti!

Spletna stran za Krovstvo Lukač

Spletna stran za podjetje Geodet.

 

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti