IZDELAVA SPLETNIH STRANI - KAJ VAM NUDIMO?

Oblikovanje spletne strani

Lepa, všečna, na oko prijetna spletna stran je prvi pogoj, da se bo vaš obiskovalec dobro in prijetno počutil. Njegovo zadovoljstvo je dober temelj, da ga kasneje s pravim pristopom spremenite v kupca.

Prvi vtis, ki ga obiskovalec doživi na spletni strani, je grafična podoba spletne strani. Z urejeno, všečno in skladno grafično podobo si podjetje lahko postavi odlične temelje za nadaljne korake pri prodaji. 

Spletna stran podjetja Geodet s.p.

www.geodet-sp.si ima grafično urejeno, skladno celostno podobo.

 

Pri oblikovanju spletne strani smo stranki tudi brezplačno izdelali logotip.

Unikaten dizajn - ne uporabljamo predlog!  

Pri nas boste dobili unikaten dizajn spletne strani. Veliko podjetij pri izdelavi in oblikovanju spletne strani uporablja in predeluje zgolj že uporabljene in kupljene predloge.

Za slike vam ni potrebno skrbeti!  

Poskrbimo, da je vaša spletna stran opremljena z lepimi slikami. V naši bazi imamo več kot 5.000 kupljenih fotografij. Po potrebi tudi fotografiramo vaše izdelke ali poslovne prostore. Za podjetje Parketing smo za potrebe spletne strani fotografirali več kot 120 vzorcev parketa.

 

Več kot 10 let izkušenj v grafičnem oblikovanju  

Preden smo se začeli ukvarjati z izdelavo spletnih strani, smo več kot 10 let delovali na področju grafičnega oblikovanja. Več o našem delu si lahko ogledate na posebni spletni strani

Brezplačno vam oblikujemo logotip za vaše podjetje

Le z urejeno, skladno grafično podobo podjetja lahko pri vaših potencialnih strankah računate na uspeh. Logotip je velik del te zgodbe. Tega se zavedamo in zato vam to ugodnost nudimo brezplačno. V vseh naših paketih. Izkoristite jo. Oglejte si zbirko logotipov, ki smo jih oblikovali za naše stranke.

 

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti