VISOKE UVRSTITVE INTERNETNE STRANI V SPLETNIH  ISKALNIKIH

Visoka uvrstitev v iskalnikih

Vaša konkurenca že dela s strankami, ki bi lahko bile tudi vaše! In vsak dan pridobiva nove. Koliko časa boste še odlašali?

Prav ta hip nekdo preko iskalnika išče izdelek ali storitev, ki jo ponuja tudi vaše podjetje. Žal bo posel dobila vaša konkurenca, ki se nahaja med prvimi zadetki v Googlu!

Ali se splača biti v iskalnikih na 1. strani?

  • Da!  Spletne strani, ki so iskalnikih Najdi.si in Google uvrščene na 1. stran med rezultati zadetkov, pridobijo večino povpraševanj in poslov.

  • Več kot 80 % obiskovalcev si namreč ogleda le 1. stran z rezultati v iskalniku. Za internetno stran je zato ključnega pomena, da doseže visoke uvrstitve v obeh iskalnikih.

 

Več kot 40 podjetjem zagotavljamo visoke uvrstitve v iskalnikih Najdi.si in Google

Več kot 40 podjetjem v različnih panogah zagotavljamo visoke uvrstitve v iskalnikih Najdi.si in Google. Računovodski servisi, slikopleskarji, svetovalna podjetja, prevajalska agencija, kozmetični saloni, .... Podjetja v vseh teh panogah in še mnogo drugih dejavnostih z visokimi uvrstitvami vsak dan pridobivajo nove stranke. Zakaj ne bi bili tudi vi med prvimi ponudniki v vaši dejavnosti?

Od nas boste redno prejemali statisko obiska Google Analytics. Izvedeli boste vse podrobnosti o vaših obiskovalcih.

optimizacije spletne strani

Preverite uvrstitve naših strank

Več kot 40 naročnikom v različnih panogah ta hip zagotavljamo uvrstitve na 1. strani iskalnikov Najdi.si in Google.si. Tudi v najbolj iskanih in konkurenčnih iskalnih frazah. Prepričajte se in preverite njihove uvrstitve!

 

 

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

 

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti