ŠTUDIJE uspešnih spletnih strani

ŠTUDIJE PRIMEROV -
IZDELAVA SPLETNE STRANI

Spletna stran je lahko odličen vir novih strank. Visoka uvrstitev v iskalnikih, lep izgled + logotip, prodajna besedila in samo osnovna uporaba marketinga je formula za uspeh na internetu!

S spletno stranjo se da pridobivati stranke. In to v zelo različnih panogah. Računovodski servisi, lepotni saloni, čistilni servisi, obrtniki .... V vseh teh panogah lahko s pomočjo spletne strani zelo enostavno pridete do vaših novih naročnikov.

 

Ključni element vseh uspešnih strani pa je visoka uvrstitev v iskalnikih. Brez tega vas na internetu nihče ne bo našel. Oglejte si nekaj uspešnih zgodb naših strank, ki s pomočjo spletne strani in visokih uvrstitev v iskalnikih uspešno pridobivajo nove stranke.

AJNA kozmetični salon, Silvija Štrukelj s.p.

Hvala za lepo stran in ker ste mi pomagali pri pisanju tekstov!

S spetno stranjo sem zelo zadovoljna. Bila sem tudi prijetno presenečena, saj nisem pričakovala, da se boste ukvarjali tudi z mojimi besedili. Stranke, ki prihajajo preko spletne strani dostikrat vprašam, kaj jih je prepričalo. Vsem je stran zelo všeč. Najbolj pa so zadovoljni s tem, da na vsako vprašanje najdejo odgovor. Vsebina je podana v kratkih odstavkih in to je ljudjem všeč, saj je tekste na tak način dosti lažje brati. Je kar prav, g. Marko, da ste me priganjali pri pisanju tekstov in niste pristali na kompromise in bližnjice, ki sem jih želela jaz. Vaša pomoč in izkušnje so bile neprecenljive. Zanimivo, kako se da isto besedilo napisati tudi v drugačni in bolj berljivi obliki. V iskalnikih smo uvrsščeni zelo dobro, tako kot ste obljubili. Brez te spletne strani si delovanje svojega lepotnega salona sploh ne predstavljam več. Hvala za vaš trud!

Silvija Štrukelj

Računovodski servis Helena Težak Kuri s.p.

9 do 10 naših strank pridobimo preko spletne strani

V poplavi računovodskih servisov sta mi bili pomembni dve stvari: da je spletna stran prepoznavna, udarna ter da se uvrstimo na internetu čim višje. Oboje vam je odlično uspelo. Stranke pohvalijo spletno stran, saj je res elegantna in brez nepotrebnih efektov. Prav tako pa sem zadovoljna z uvrstitvami v iskalnikih. Ker nimamo časa z urejanjem spletne strani, nam je zelo dobrodošla vaša celotna ponudba, ki vključuje praktično vse storitve v zvezi s spletno stranjo. Zadovoljni smo tudi z odzivnostjo spletnih strani, saj smo na takšen način pridobili kar precej novih strank.

Helena Težak Kuri

ZALIKA d.o.o., likanje

Tudi likanje je lahko dober posel

Začeli smo z majhnimi in skromnimi načrti, pa smo krepko prerasli ta okvir. Odziv spletne strani je nad našimi pričakovanji. Smo prvi v Googlu na frazo "likanje" in to sedaj že tretje leto zapored! Ker nismo edini, ki ponuja to storitev je verjetno pomembno tudi, kako se naše potencialne stranke počutijo na spletni strani. Je zelo lepa in smo super zadovoljni!

Robert Hribar

DREAM MASAŽE, Jasna Kočevar s.p., masaže na domu, refleksoterapija

... in kar je najbolj pomembno, v Googlu smo pri vrhu!

Ko sem se pred časom odločila za podjetniško pot sem, kaj hitro ugotovila, da brez dobre spletne strani ne bo šlo. Pobrskala sem po internetu in naletela na podjetje Mediaplay. Ustvarili so lepo in vsebinsko zanimivo spletno stran. Na začetku sem bila malo v dvomih, ali bo vse skupaj delovalo. Na področju masaž je izredno velika ponudba in zakaj pa naj bi stranke izbrale ravno mene? Sedaj vidim, kako učinkovito cela stvar deluje. Prepričlijiva, lepo oblikovana internetna stran, z veliko informacijami in kar je najbolj pomembno, v Googlu smo pri vrhu! Ko v Google vtipkaš masaže, masaže na domu, refleksoterapija, .. - na vse te besede smo skoraj prvi. Mirno lahko zapišem, da me je Mediaplay prepričal z ugodno ceno, lepim dizajnom in profesionalnim pristopom. Pohvaliti moram tudi logotip, ki so mi ga oblikovali brezplačno. Takoj sem dala delat majčke. 

Jasna Kočevar, refleksoterapevtka in terapevtska maserka

GRAD MASON d.o.o. - prodaja parketa, parketarstvo, montaža, lakiranje parketa

Spletna stran je naš daleč najboljši vir novih strank

Na internetu sem dalj čas iskala in bila v dvomih, koga izbrati za izdelavo spletne strani. Prepričali ste me, ko sem videla vse vaše izdelane strani in koliko od teh strani imate tudi dobro uvrščenih v iskalnikih. Z veseljem sem tudi izkoristila ponudbo za brezplačno oblikovanje logotipa, čeprav smo ga že imeli. Ker danes ljudje iščejo samo še preko interneta, se mi je zdelo zelo pomembno, da se tudi naša stran pojavi čim višje. Z uvrstitvami smo zelo zadovoljni - parketi, parketarstvo, polaganje parketa, ... - z vsemi temi frazami ste res uspeli priti na prvo stran v iskalnikih.. V povprečju dobimo dnevno okoli 10 povpraševanj, kar je nakajkrat več kot prej, ko še nismo imeli spletne strani.  Uporabljamo tudi druge načine oglaševanja, vendar je spletna stran naš daleč najboljši vir novih strank. 

Irma Krivec

MG GLOBAL d.o.o. - klimatske naprave Panasonic, montaža in prodaja klima naprav

Mrtva sezona je za nas le še neprijeten spomin!

Naše delo je pretežno sezonske narave. Medtem, ko bi lahko poleti v najhujši vročini prodali in montirali še nekajkrat več klim, pa je bila za naše podjetje vedno največja težava mrtva sezona. To je ostalih 7 do 8 mesecev v letu, ko ni vročine in takrat ljudje ne razmišljajo o nakupu ali montaži klime. Zato smo želeli pridobiti v spletnih iskalnikih  tudi stranke izven glavne sezone. Za nas se je sezona ponavadi končala konec septembra, zdaj pa še konec novembra dobimo po 2 do 3 projekta na teden! Nikoli si nisem predtsvljal, da bomo klima naprave montirali in prodajali celo leto. Po zaslugi spletne strani je mrtva sezona za nas le še neprijeten spomin! V iskalnikih smo zelo dobro uvrščeni. Lahko rečem, da ste presegli naša pričakovanja, saj smo dobre uvrstitve dosegli tudi v ključnih besedah, za katere sploh nismo bili dogovorejni.

Matjaž Gobec

Srečko Lukač s.p. - krovstvo, testarstvo, kleparstvo

Držali ste obljubo - v iskalnikih smo res med prvimi!

Odločitev za spletno stran je bila prava. V teh kriznih časih, ko v gradbeništvu vse stoji, dobim od 15 do 30 povpraševanj mesečno. Za krovca je to veliko in sem z učinkom spletne strani zelo zadovoljen. Tako je, ko ste napovedali. In vaša obljuba o tem, da se bomo visoko uvrstili v iskalnikih - držali ste jo! Nikoli si nisem mislil, da bo moja spletna strani v iskalnikih kar med vodilnimi krovskimi podjetji v Sloveniji. Seveda smo odlično uvrščeni z drugimi ključnimi besedami, ki so pomembna za naše podjetje (tesarstvo, stavbno kleparstvo, ....) Stran mi je zelo všeč, hvala tudi za lep logotip. Stran mesečno obišče več kot 1.000 obiskovalcev, kar nam zagotavlja dovolj posla tudi v času te krize.

Srečko Lukač

REPOVŽ d.o.o. - tiskanje, digitalni tisk, fotokopiranje, razmnoževanje medijev

30 do 50 povpraševanj tedensko - samo preko elektronske pošte!

S spletno stranjo smo izjemno zadovoljni. Po elektronski pošti dobimo v povprečju 30 do 50 povpraševanj tedensko in vsaj še enkrat toliko tudi preko telefona. Za podjetje Mediaplay smo se odločili zaradi njihovih zagotovil, da bomo s spletno stranjo dobro uvrščeni na Najdi.si in Googlu. Ker pokrivamo zelo širok spekter dejavnosti (tiskanje, digitalni tisk, fotokopiranje, razmnoževanje CD in DVD medijev, ..), nam je zelo pomembno, da se v vseh teh dejavnostih pojavljamo v iskalnikih čim višje. Preko spletne strani smo pridobili veliko rednih naročnikov in stalnih projektov (tiskanje in oblikovanje raznih revij, delamo za 4 ministrstva, ...). Odkar imamo spletno stran, smo v 2 letih število stalnih naročnikov povečali za 300 %.

Slavko Repovž, Repovž d.o.o.

Čistilni servis BONAMI d.o.o.

Po komaj 3 tednih spletne strani imamo že 16 stalnih strank!

Spletna stran je objavljena komaj 3 tedne, pa imam že 16 stalnih naročnikov. Takega odziva nisem pričakovala. Bila sem zelo presenečena, saj so nas za redno čiščenje poslovnih prostorov kontaktirala že tudi večja in ugledna podjetja. Spletna stran je lepa, urejena in vse stranke so jo zelo pohvalile. Pri tako veliki ponudbi čistilnih servisov se mi zdi pomemben tudi izgled spletne strani, saj lahko le tako izstopiš iz nekega povprečja. Moram priznati, da se na te iskalnike in visoke uvrstitve nisem kaj dosti spoznala, ampak izgleda, da stvar deluje. Na ključno besedo "čistilni servis" smo po dveh tednih uvrščeni že na drugi strani Googla. Se že veselim, ko bomo med prvimi zadetki. Hvala še enkrat za čudovito spletno stran.

Lenka Erenda, Bonami d.o.o.

GRAMICOM d.o.o. - čistilne naprave, zbiralniki vode, vrtne ograje, greznice, vodne črpalke

600 povpraševanj v samo pol leta - vse preko spletne strani!

Napisali smo več kot 600 ponudb in to samo v pol leta, odkar imamo spletno stran! To je šele naše prvo leto delovanja in ne predstavljam si, kaj bo šele drugo leto. Nad izjemnim odzivom so bili presenečeni celo naši dobavitelji. Želeli smo si lepo, pregledno stran, na kateri se bodo obiskovalci znašli. Predvsem pa je bil pogoj, da se v iskalniku Google nahajamo med prvimi zadetki v ključnih besedah: čistilne naprave, greznice, vodne črpalke, .... . Skratka ključne besede, ki najbolj "ujamejo" naše potencialne stranke. Za izdelavo spletne strani sem izbral podjetje Mediaplay predvsem zato, ker sem opazil, da imajo strani njihovih strank visoke položaje v iskalnikih. Drugi razlog pa je bil, ker je bila njihova ponudba za optimizacijo spletne strani daleč najbolj ugodna. Obisk spletne strani je več kot 2.000 obiskovalcev na mesec. Pred spletno stranjo smo se oglaševali v raznih časopisih in lokalnih oglasnikih, vendar je bil odziv zelo slab.

Mitja Korošak, Gramicom d.o.o.

Brezplačno oblikovanje logotipa

V ceni je vključeno tudi oblikovanje logotipa.

Oblikovanje logotipa

Optimizacija spletnih strani

Zavihtite se med prve zadetke v spletnih iskalnikih!

Optimizacija spletnih strani

 
 

Referenčni projekti

Oglejte si zbirko naših internetnih projektov.

Referenčni projekti